Vanuit onze initiatief groep "De Nieuwe Horeca CAO", is door een aantal werknemers uit de horeca "De Nieuwe Horeca Vakbond" (NHV) opgericht. In de horeca zijn de werkgevers zeer goed georganiseerd waarvan de meeste aangesloten zijn bij KHN. Slechts een relatief klein aantal werknemers is aangesloten bij een vakbond.

Wij, de initiatiefgroep NHV, willen daar verandering in aanbrengen. Het korte termijn plan is om snel heel veel collega's als lid achter ons te verzamelen, om vanuit een krachtige positie met KHN over betere arbeidsvoorwaarden te kunnen onderhandelen. Daarom vragen wij collega's om voor slechts een tientje tot november lid te worden, zodat iedereen mee kan doen

Wij zijn er op gebrand om succes te boeken en zullen daar alles voor in het werk stellen. In oktober bekijken wij in hoeverre we daar in geslaagd zijn en of / hoe wij verder willen.

De initiatiefgroep bestaat uit Luc Langen (kok in Limburg), Frank de Jong (kok in Zeeland) en Ron Doorn (facilitair medewerker in een horeca gerelateerd bedrijf in Zuid Holland). Daarnaast hebben wij nog een werkgroep met 10 collega's die meedenkt over de te volgen koers. Andries van den Berg verzorgt de ondersteuning van de groep en zal helpen om mogelijke onderhandelingen met KHN op professionele wijze te kunnen voeren.

Word lid en help ons ermee om een volwaardige onderhandelingspartner tegenover KHN te worden. Samen kunnen wij voor veel betere arbeidsvoorwaarden in de horeca zorgen.

 

 

 

 

 

Tijdelijk lidmaatschap formulier

 

 

 

Ondergetekende wordt voor €10,- tot 1 November 2017 lid van De Nieuwe Horeca Vakbond. Maak het bedrag over naar 

 

NL86 INGB 0007 6573 98 Ten name van De Nieuwe Vakbond te Deventer ovv Tijdelijk lidmaatschap De Nieuwe Horeca Vakbond.

 

Samen met jullie gaan we ons de komende periode richten op het bereiken van een fatsoenlijke CAO voor de Horeca werknemers.

 

Half Oktober zal De Nieuwe Horeca Vakbond je benaderen met de vraag of je na 1-11-2017 nog lid wilt blijven tegen een lidmaatschapsprijs van €10,- per maand.

 

Graag willen we weten hoe we je kunnen bereiken en waar je werkt, vul daarom onderstaande gegevens in;