• darkblurbg

De wereld op het werk mooier maken, dat is ons doel. Hoe dat er op jouw werk uit ziet? Dat bepalen de leden in jouw bedrijf. De Nieuwe Vakbond kan zich voor allerlei onderwerpen hard maken: Voor je salaris, voor andere arbeidsvoorwaarden of  arbeidsomstandigheden, voor meer vaste contracten, noem maar op. Ons uitgangspunt wordt bepaald door wat er op de werkvloer leeft.

Omdat we alleen ons werk goed kunnen doen vanuit krachtige positie streven we er ook naar om een grote club te worden. Met veel leden in jouw bedrijf en als het kan met veel leden in heel Nederland.

Wil jij dat De Nieuwe Vakbond in jouw bedrijf aan de slag gaat, neem dan contact op met de oprichters van de bond. Je kan ons bereiken door een mail te sturen aan info@nieuwevakbond.nl of door te bellen met Andries van den Berg 0612509985.

In eerste instantie houden we ons vooral bezig met collectieve belangenbehartiging en opereren we dus voor groepen werknemers. Als we in een bedrijf actief worden, gaan we eerst proberen voldoende mensen als lid achter ons te krijgen, voordat we met de werkgever in onderhandeling gaan.

De Nieuwe Vakbond wil haar leden ook individuele belangenbehartiging bieden, maar dat kan pas op een professionele manier als we dat ook kunnen betalen. Zodra we meer dan 3000 leden hebben, zullen we deze individuele service voor onze leden gaan opzetten.